DNA-Mærk metaller

Forebyg tyveri af metaller og udendørs udstyr med SelectaDNA Trace

SELECTADNA Trace løsningen kommer i en let-at-bruge 150 ml. spray indeholder to identifikationer: Trace nanopartikler, som validerer varemærket som en reel SELECTADNA produkt, og metal mikroprikker der identificerer hvem den registrerede ejer er. Koden på metal mikroprikker er knyttet til en sikker database, der er tilgængelig for politiet på alle tidspunkter via en sikker online login.
SELECTADNA Trace sprayen indeholder en UV sporstof, så blot ved at lyse med en UV lommelygte over et markeret element, så vil en blå fluorescens indikere tilstedeværelsen af ​​Trace løsning. Denne kode kan derefter aflæses enten ved at anvende en SELECTADNA Trace scanner til overfladen, eller ved at tage en skrabning af lak og læse det med en scanner senere.

Kommunerne bruger det til at beskytte metal lagre, herunder byinventar, vejskilte og statuer. Bruges af de lokale myndigheder, politi og små, ​​mellemstore og store virksomheder, kan SELECTADNA Trace også bruges på en mindre skala, med en generisk Trace kode, der bruges til at godkende varemærke er et ægte SELECTADNA produkt og den holografiske mikroprikker bevise ejerskab. SelectaDNA Trace kan hjælpe organisationer inden for følgende områder: metal tyveri fra:. Forsyningsselskaber, jernbaneinfrastruktur, offentlige ejendom (vejskilte, kloakdæksler, byinventar), virksomheder og kirker (Kobber elementer, mindetavler, statuer) udstyr tyveri fra : byggepladser, udlejning af entreprenørmateriel virksomheder, lokale myndigheder og virksomheder.

 

4 Produkter

SelectaDNA Metal Advarsels Skilt (30x30cm)

SelectaDNA Metal Advarsels Skilt (30x30cm)

Et vigtigt signal til kriminelle når de træder ind på området om at SelectaDNA anvendes på alle metaller.

SelectaDNA Trace Scanner

SelectaDNA Trace Scanner

Elektronisk High-tech scanner til at læse og identificere ejendele, herunder metal og kabler, der er mærket med SelectaDNA Trace.

SelectaDNA Trace Aerosol (150ml)

SelectaDNA Trace Aerosol (150ml)

Med SelectaDNA Trace 150 ml mærkes og beskyttes kabler og andre værdifulde metaller og uden dørs udstyr nemt (kun til udendørs brug).

SelectaDNA PVC LÆRRED

SelectaDNA PVC LÆRRED

SelectaDNA PVC LÆRRED anvendes bl.a. ved større områder, f.eks. på hegn ved byggepladser, lagre, opmagasinerings pladser mm. Metalringe i hvert hjørne. Kan monteres med strips eller skruer. Størrelse H 80 cm. x B 60 cm.