Ved at bruge selectadna.dk accepterer du vores brug af: url som er beskrevet i vores politik om cookies.

Politi

Politi


SelectaDNA Mærkningens Formål

En SelectaDNA Mærket ejendel eller person kan spores tilbage til et gerningsted ud fra mikroprik teknologien eller DNA-mærkningen. Dette er det vigtigste kriminalpræventive formål med mærkningen, at gøre det mindre attraktivt for potentielle tyve, at stjæle SelectaDNA mærkede ejendele eller begå røveri idet de slæber et spor og en stor risiko med sig.

Fanges de i besiddelse af SelectaDNA mærkede ejendele kan gerningsstedet hurtigt konstateres ved at aflæse mikroprikken eller tage et skrab af mærkningen og sende det til analyse.
Stjålne mærkede ejendele værdiforringes da der overdrages en risiko til f.eks. hæler eller slutkunde og bliver derved sværer at afsætte.


Fotografi & Asset registre

Tage fotografier af ejendommen så detaljeret som muligt anbefales til forsoning / retsforfølgning af gerningsmanden formål, især hvis det ikke er ejendom-mærket.

Ud over dette, er det nyttigt for både boligejere og virksomheder til at holde en ejendom eller aktiver register, således at der er en registrering af disse i tilfælde af indbrud. Hvis du køber en SelectaDNA kit, kan brugeren holde et sådant register på SelectaDNA databasen uden ekstra omkostninger.

Cykel Mærkning

Hvis du har en cykel, anbefales det, at du skal registrere dit stelnummer på http://www.bikeregister.com, og også overveje at bruge en af ​​de sikkerhedsmæssige kits til rådighed på BikeRegister stedet for permanent at markere rammen og / eller komponenter. BikeRegister er godkendt af MET Politi og Transport for London, og ¼ millioner cykler på databasen kan søges af alle britiske politiet.

Politi, DKR.dk og forsinkringsselskaber rådgiver om indbrudsforebyggelse

Dit lokale politi kan rådgive om indbrudsforebyggelse, heriblandt anbefaler de at mærke ejendele, både dem som har en værdi, men også ejendele med affektionsværdi. Dette kan bl.a. ses på politi.dk, DKR.dk, og diverse forsikringselskabers hjemmesider.

Politi Informationsmøde/træning

Vi udfører regelmæssige gratis informationsmøder/træningssessioner med politistyrker for at sikre, at de ved, hvordan man kan finde spor af SelectaDNA, og hvordan man tager prøver, der skal analyseres. Der gennemgås en generel produkt og informations Kontakt os for at høre mere eller lave en aftale på tlf. 69901818 eller send en mail til [email protected]