Ved at bruge selectadna.dk accepterer du vores brug af: url som er beskrevet i vores politik om cookies.

Historie

Selectamark Security Systems plc blev etableret i 1971 og er en internationalt respekteret leverandør af identifikation og aktiv ejendoms mærkning af produkter og sikre online registrering databaser.

Selskabet arbejder i partnerskab med politi og retshåndhævende myndigheder både i Storbritannien og internationalt ved at give sikkerhedsprodukter, services og rådgivning til store forebyggelse og berigelseskriminalitet mærkning initiativer.

SelectaMark driver følgende mærker:

• SelectaDNA - global leder i retsmedicinske mærkning med en patenteret syntetisk DNA produktportefølje;
• SelectaMARK - veletablerede kemisk ætsning løsninger, der hjælper med at beskytte boliger, virksomheder, ministerier og uddannelsesinstitutioner fra tyveri og indbrud;
• SelectaLABEL - en af ​​Storbritanniens førende leverandører af sikkerhed og aktiver etiketter; og
• BikeRegister - Storbritanniens Nationale Cycle Database.

SelectaDNA blev udviklet i 2004 som en alternativ ejendom mærkning løsning på Selectamark s globalt anerkendt sortiment af stencil og kemisk ætsning. Inkorporerer den nyeste DNA-teknologi har SelectaDNA blevet den internationalt anerkendte brand for Forensic Coding med over 93% af Storbritanniens politistyrker bruger det til at afskrække kriminalitet og køre ned indbrud og andre tyverier.

Selskabet er certificeret efter ISO 9001: 2008, den internationalt anerkendte kvalitetsstyringssystem, og dets produkter og tjenesteydelser leveres til de højeste kvalitetsstandarder for også at opfylde de krav, som den Loss Prevention Certificate Board ("LPCB"), Thatcham QA og ACPO CPI s Secured by Design.

Selectamark er forpligtet til at levere verdensklasse online databaser til registrering af aktiver på tværs af en række industrier fra kritisk infrastruktur til cykling. I den henseende Selskabet er enestående i at holde den allernyeste LPS1224: Issue3 til Secure Asset registre. Selskabet er også certificeret til ISO 27001: 2005 af BSI demonstrere sit engagement i den bedste praksis i internationaly anerkendte Information Security Management Systems.

Selskabet er også forpligtet til at være miljøbevidst og som et resultat følger de systemer, der er foreskrevet i ISO 14001: 2004 og søger at minimere dens indvirkning på miljøet hvor det er muligt.

Selskabet er medlem af British Security Industry Association ("BSIA"), Pengeseddel Watch og Aerospace, Defence og sikkerhed handel krop ("ADS") og tager en aktiv rolle i en række af deres udvalg.