Ved at bruge selectadna.dk accepterer du vores brug af: url som er beskrevet i vores politik om cookies.

Konceptet

SelectaDNA produktsortiment består af en række løsninger, der indeholder en unik DNA-kode, som entydigt kan bruges til at markere og spore ejendele og kriminelle.

Hver DNA-kode der bruges i SelectraDNA-produkterne er helt unik således, at hver markeringskit og spray vi leverer, har sin helt egen retsmedicinske signatur.

Alle SelectaDNA-produkter indeholder reelle DNA, men omtales som "syntetisk" for at skelne det fra humant DNA. SelectaDNA er simpelthen en række unikke kombinationer af A (adenin), C (cytosin), G (guanin) og T (thymin). Det syntetiske DNA, der anvendes i SelectaDNA, er kort-kæde, hvilket gør det langt mere robust end humant DNA.

Konceptet

Detaljerne i koden bliver derefter optaget i SelectaDNA's politi- og forsikringsgodkendte database, www.secureassetregister.com, således at en kode, som findes på en ejendel eller en person, kan identificeres tilbage til en bestemt ejer eller placering.
At have enjendel registreret i databasen, samt den løbende vedligeholdelse og drift koster ikke den enkelte bruger noget.

SelectaDNA-koden kan tydes i et molekylær genetisk laboratorium, der er blevet forsynet med et SelectaDNA-reagenskit designet til at optage og analysere SelectaDNA-prøver.

UV sporstoffer er indarbejdet i SelectaDNA, for at gøre det nemt for Politiet at finde hhv. ejendele og røvere, der er blevet mærket/sprøjtet med SelectaDNA.

SelectaDNA Mærkningskit indeholder tusindvis af mikroprikker der tillader Politi at identificere, hvem ejeren er til fundne ejendele i løbet af sekunder. Tyve kan ikke længere slippe af sted med at besidde tyvekoster når de konfronteres af politiet.

Konceptet

UV sporstoffer er indarbejdet i SelectaDNA, for at gøre det nemt for politiet at finde hhv. ejendele og røvere, der er blevet mærket/sprøjtet med SelectaDNA.