Detailbutikker & Lokaler

Forebyg røveri og indbrud med SelectaDNA Spray

Siden lanceringen af SelectaDNA Spray i 2008, er den blevet en af de mest effektive måder at forebygge røverier og indbrud!
Systemet bruges i mere end 30 lande med stor succes.

DNA-spray påfører de kriminelle en fin støvsky af væske med en unik kode og UV-sporstof, som sidder på hud, tøj, sko, våben i ugevis efter det er påført og kan let spores. SelectaDNA Spray installerede områder bliver uoplagte mål pga. den sporing og forbindelse der knyttes til ét bestemt gerningssted og derfor frygter kriminelle DNA-teknologien.

DNA-Spray bruges bl.a. i detailhandel som supermarkeder, juvelerer, restauranter, tankstationer, spillehaller, banker, restauranter, og selv kommuner, skoler og institutioner, for at beskytte deres værdifulde materialer og som en sikkerhed for deres personale.

 

4 Produkter

SelectaDNA Basis Røveri- og Indbruds Spraysystem

SelectaDNA Basis Røveri- og Indbruds Spraysystem

SelectaDNA Basis røveri og indbrudsspray tilkobles eksisterende alarmsystemer og er en meget effektiv løsning til at hindre kriminelle i at begå indbrud eller røveri i bl.a. supermarkeder, banker, guldsmedeforretninger, benzinstationer, restauranter, spillehaller mfl.

SelectaDNA Standard Røveri- og Indbruds Spraysystem

SelectaDNA Standard Røveri- og Indbruds Spraysystem

SelectaDNA røveri og indbrudspray er en meget effektiv løsning til at hindre kriminelle i at begå indbrud eller røveri. Kan benyttes bl.a. i supermarkeder, banker, benzinstationer, guldsmedeforretningen etc.

SelectaDNA Aerosol (Enkelt)

SelectaDNA Aerosol (Enkelt)

SelectaDNA Aerosol (Single Code) indeholder en unik syntetisk DNA, der kan knytte en lovovertræder til et gerningssted.

SelectaDNA Spray Advarselsskiltning

SelectaDNA Spray Advarselsskiltning

Sørg for at tyvene ved, hvad de er oppe imod med advarselsskilte.