Ved at bruge selectadna.dk accepterer du vores brug af: url som er beskrevet i vores politik om cookies.

Røveri og indbruds beskyttelse for detailbutikker og virksomheder

Featured Røveri og indbruds beskyttelse for detailbutikker og virksomheder image

SELECTADNA Spray er omkostningseffektiv og let at installere, og kan anvendes i en lang række systemer. Det giver en meget reel fordel, som indbruds alarmsystemer alene ikke kan levere, og derfor skal det anbefales

- Benchmark Magazine

 
Siden lanceringen af SelectaDNA Spray i 2008, er den blevet en af de mest effektive måder at forebygge røverier og indbrud!
Systemet bruges i mere end 30 lande med stor succes.

DNA-Spray systemet kan aktiveres på forskellige måder og / eller være knyttet til en eksisterende tyverialarm. Når DNA-spray aktiveres påfører det de kriminelle en fin sky af væske med en unik kode og UV-sporstof, som sidder på hud, tøj, sko, våben i ugevis efter det er påført. Politiet kan med UV lys nemt se mærkningen og med en retsmedicinsk analyse ved de hvilket gerningssted person har befundet sig på. SelectaDNA Spray bliver uoplagte mål pga. den sporing og forbindelse der knyttes til ét bestemt gerningssted og derfor frygter kriminelle DNA-teknologien.

DNA-Spray bruges i bl.a. i detailhandel som supermarkeder, guldsmedeforretninger, tankstationer, spillehaller, banker, restauranter, og selv kommuner, skoler og institutioner mfl., for at beskytte deres værdier og som tryghed for deres personale.

SelectaDNA Spray skal skræmme røvere væk fra IRMA's supermarkeder

Featured Røveri og indbruds beskyttelse for detailbutikker og virksomheder image

SUPERMARKEDER

Røverier reduceret til nul!

Dansk Supermarked, Coop, Reitan Service Group har alle supermarkeder hvor SelectaDNA har været installeret siden sommeren/efteråret 2014, og ingen har oplevet et væbnet røveri i nogle af deres butikker med et SelectaDNA installeret. Man sender et klart og tydeligt budskab til de kriminelle, begås røveri her, sprays de med SelectaDNA væske, som kan spores af politiet i flere uger efter mærkningen.

Featured Røveri og indbruds beskyttelse for detailbutikker og virksomheder image

McDonald's

McDonald's restaurant skaber tryghed for medarbejdere

McDonald's anvender SelectaDNA Spray systemer til at spray/mærke røvere med DNA-væske. At have SelectaDNA Spray Systemet giver tryghed til medarbejdere, som siden installationen i december 2014 ikke har haft nogle røveriforsøg. Man viser tydeligt med forebyggende skiltning ved indgangspatier og kasseekspeditioner, at man anvender SelectaDNA Spray systemer.

Featured Røveri og indbruds beskyttelse for detailbutikker og virksomheder image

SMYKKEBUTIKKER

Ingen "belønning" ved røveri af guldsmedebutik i 5 år

Smykkebutikker i Darwen, East Lancashire, der jævnligt blev ramt af røvere er nu beskyttet af SelectaDNA Spray, takket være Lancashire partnerskab mod kriminalitet. Lokalt Politi har rost den afskrækkende værdi af sprayen, og siger, at det tilskynder kriminelle til at tænke to gange. Der har ikke været nogen indbrud eller forsøgt indbrud, siden de blev installeret i maj 2010.

Featured Røveri og indbruds beskyttelse for detailbutikker og virksomheder image

7-ELEVEN

Lang lukkelov eller 24/7 åbningstider har tidligere fristet de kriminelle

SelectaDNA spray systemets fine støvsky indeholder én unik kode som kun én lokation, f.eks. en 7-eleven butik har. Ved at væsken sætter sig på huden, i næsebor og ørerne, på tøj, våben og andre steder i minimum 6 uger, så har dette afskrækket kriminelle fra at begå røveri, hvor SelectaDNA spraysystemer er installerede og har meget synlig advarsel.

INFORMATION OM SPRAY PRODUKTERNE