SelectaDNA Basis Røveri- og Indbruds Spraysystem

SelectaDNA Basis røveri og indbrudsspray tilkobles eksisterende alarmsystemer og er en meget effektiv løsning til at hindre kriminelle i at begå indbrud eller røveri i bl.a. supermarkeder, banker, guldsmedeforretninger, benzinstationer, restauranter, spillehaller mfl.

Mærke: SelectaDNA

Tilgængelighed:

Varenummer: 19810

Vær venlig at kontakte os på tlf. 69901818 / [email protected] for oplysninger

Vores kontrolbokse er hjernen bag vores SelectaDNA Spray system - et system, der beskytter virksomheder i mere end tyve lande verden over mod røveri og tyveri. Kontrolbokse sikrer, at hver del af spraysystemet fungerer effektivt og sikkert for at holde din virksomhed beskyttet.

Vores kontrolbokse indeholder backup-batterier, så de kan køre, selv når strømmen er blevet skåret - og beskytter mod stadig mere sofistikerede organiseret kriminalitet. Hvad mere er, er den interne log, som registrerer hver meddelelse, der løber gennem systemet, så vil det fortælle præcis hvornår det blev udløst, hvilket i sidste ende giver politiet en større chance for at fange og dømme gerningsmanden.

Sprayhead med 2 sprayhoveder er designet til at beskytte mindre lokaler med en eller to indgange. Større virksomheder kan ønske at overveje sprayhead med 4 hoveder.

Den afskrækkende virkning
Tydelige advarselsskilte både ved indgangen og inde i f.eks. et supermarked advarer potentielle forbrydere at der her er installeret SelectaDNA spray. DNA har blandt kriminelle en høj Fear Factor, så høj, at det er sandsynligt, at kriminelle vil forlade beskyttede lokaliteter, og fokusere på andre mål. Installation af DNA Spray med visning af advarselsskilte kan eliminere at forbrydelser forekommer i langt de fleste tilfælde.

Identificering af en mærket røver/indbrudstyv
Spor af DNA løsningen kan tages fra hud, hår, tøj og våben fra mistænkteog fra  det våben som er anvendt ved røveriet, og sendes for retsmedicinsk analyse for at bevise, at gerningsmanden har begået en lovovertrædelse ét bestemt sted. Selvom det er usynligt og uskadeligt, vil UV og DNA forblive på en lovovertræder i ugevis – det sætter sig i fibre og folder i huden. Politiet scanner rutinemæssigt for spor af SelectaDNA og hvis det findes, er kriminelle uigenkaldeligt knyttet til ét gerningssted og hjælper dermed politiet til at få den formodede gerningsmand dømt.

Installation af spray systemer
Enkelt eller flere SelectaDNA Spray hoveder kan monteres ved ind-/udgange. DNA Spray Basis skal tilkobles et eksisterende tyverialarm system og bliver udløst af forskellige mekanismer. Når det er aktiveret, og der er bevægelse under PIR sensoren, sørger spray hovedet for at udsende en fin kortvarig sky af SelectaDNA opløsning på gerningsmændene.

LÆS OM INSTALLEREDE SELECTADNA SPRAY SYSTEMER HOS KUNDERNE

Omkostningseffektivt og markant tilfredshed blandt SelectaDNA Spray kunder

At sende et signal "begås røveri her, sprays de med SelectaDNA væske, som kan spores af politiet i flere uger efter mærkningen", giver automatisk større tryghed for medarbejdere, og langt færre røverier! Dette er bare to af de fordele som opnås ved at have DNA-spray i butikken. "SelectaDNA Spray er omkostningseffektiv og let at installere, og kan anvendes i en lang række systemer. Det giver en meget reel fordel, som indbruds alarmsystemer alene ikke kan levere, og derfor skal det anbefales" - Benchmark Magazine

Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt

Vær den første til at lave en anmeldelse