SelectaDNA Hus/Lejl. Kit 25-mærkninger

SelectaDNA 25 mærknings kit forebygger indbrud og tyveri med op til 83%. 25 mærknings kittet til private eller mindre erhverv er designet til at mærke og beskytte minimum 25 ejendele. Antallet af mærkninger afhænger af hvor mange steder der bliver mærket på ejendelen. Der kan registreres 50 genstande i databasen. Mærker du flere vil politiet alligevel kunne finde tilbage til dig som ejer vha. den unikke DNA-kode.

Mærke: SelectaDNA

Tilgængelighed:

Varenummer: 20010-UNI

Vær venlig at kontakte os på tlf. 69901818 / [email protected] for oplysninger

Video præsentation af SelectaDNA (2.55 min.)

BESTIL SELECTADNA - GÅ TIL WEBSHOPPEN

Vejl. pris 795,00 inkl. moms.
(Èngangsbeløb. Der tilkommer ingen løbende omkostninger eller abonnementer).

SelectaDNA mærknings kit vil ikke kun bidrage med at genfinde stjålne ejendele, det nedsætter også risikoen for indbrud og tyveri med op til 83%!

Indbrudstyvene går uden om SelectaDNA mærkede ejendomme
Med SelectaDNA kit mærkes værdigenstande med en ufarlig farveløs opløsning med UV-sporstof, der nærmest er umulig at fjerne og er næsten usynlig for det blotte øje. Væsken indeholder en unik DNA-kode, og den selv samme DNA-kode findes også i de 1.000 små mikroprikker (de ses som bittesmå korn og har en diameter på 0,5 mm.) som "flyder" rundt i væsken. 
Politiets UV-lygter kan hurtigt fortælle om stjålne ejendele er DNA-mærkede og vise hvem ejendelen tilhører. Tyve, hælere eller slutaftageren kan ikke længere slippe af sted med at besidde tyvekoster når de konfronteres af politiet og vil hurtigt blive knyttet til gerningsstedet tyvekosterne er stjålet fra. Lige netop derfor går indbrudstyve uden om SelectaDNA mærkede ejendomme!

Indbrudstyve og hælere vil ikke knyttes til et gerningssted
- og det bliver de, hvis de er i besiddelse af stjålne genstande, der er mærket med SelectaDNA!

Danmarks kedelige Europa-rekord i indbrud kan ændres
Danmark har desværre ligget i top 5 for lande med flest indbrud i Europa, 4 gange flere Sverige og 5 gange mere end Tyskland.
Med DNA-mærkningen på ejendele som tv, computere, kameraer, spillekonsoller, møbler, malerier, lamper, antikviteter, smykker, sølvtøj, værktøj, cykler, haveredskaber- og maskiner, havemøbler, sports-, hobby-, heste- og bådudstyr. og synlig skiltning på vinduer, døre, postkasse og ejendele sænkes risikoen for indbrud med op til 83%.

Prisen for et 25 mærkningskit er et éngangsbeløb på kun 795 kr. inkl. moms. Der er intet årligt abonnement forbundet med SelectaDNA mærkningskit.Bestil ved at klikke på linket nedenfor.

  Advar om DNA-mærkningen allerede ude ved indgangen til ejendommen

  SelectaDNA 25 mærknings kit indeholder:

  1 x 8 ml flaske med SelectaDNA væske med UV sporstof og 1.000 Mikroprikker (hver mikroprik har en diameter på 0,25 mm.), Væske og mikroprikker indeholder samme unikke DNA-kode.
  1 x Pode pind.
  2 x ark med i alt 25 sikrings advarselsmærker (kan ikke fjernes efter påføring uden at det krakelerer i bitte små stykker).
  2 x ark med 2 stk. dobbeltsidet vindues sikringsmærke på hvert ark. (til indvendig montering)
  1 x Advarselsmærke til f.eks. postkassen eller døren
  1 x Hårdt plast skilt med 2 skruehuller
  1 x Registrering og brugervejledning
  1 x Medlemskort
  Registrering i internationalt register (databasen) så længe som ønskes.
  50 registreringspladser i databasen.

  Holdbarheden for mærkningskit er 4 månder efter anbrudt flaske og op til 12 måneder fra anskaffelsestidpunkt hvis flasken ikke er blevet åbnet og opbevaret korrekt efter anvisningerne (på køl).

  Brugervejledning:

  Trin 1 - Mærk hver ejendel 2-3 steder med SelectaDNA - husk at få mikroprikkerne med!
  Trin 2 - Sæt runde sikringsmærker på ejendelene.
  Trin 3 - Sæt vindue og dørsikringsmærker synligt på ejendommen.
  Trin 4 - Registrer kit koden i databasen og bekræft linket i aktiveringsmailen som er fremsendt.

  BESTIL SELECTADNA

  Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt

  Vær den første til at lave en anmeldelse

  Måske er du også interesseret i...

  SelectaDNA Cykel Kit

  SelectaDNA SelectaDNA Cykel Kit

  Tyverisikring af 2 cykler, cykeldele og udstyr med DNA-mærkning for kun 350 kr. / cykel

  SelectaDNA Dør Sikringsmærke

  SelectaDNA SelectaDNA Dør Sikringsmærke

  En vigtig advarsel for tyveri i boligen/virksomheden.

  SelectaDNA personbil/Varevogn Sikringsmærke

  SelectaDNA SelectaDNA personbil/Varevogn Sikringsmærke

  En vigtig advarsel for tyveri af ejendele i bilen/varevognen. "Alle ejendele i bilen er mærket med SelectaDNA". Advarslen er på dansk og engelsk.

  SelectaDNA Erhvervs Kit 100-mærkninger

  SelectaDNA SelectaDNA Erhvervs Kit 100-mærkninger

  Beskyt virksomhedens værdier med DNA-mærkning og skræm tyven væk! SelectaDNA 100 mærkningskit er egnet til mindre virksomheder, institutioner, børnehaver, skoler, håndværksvirksomheder mv. Mærker og beskytter minimum 100 ejendele. Skole pc'er, smartboards, håndværktøj, større maskiner, køreledninger, kabler, stilladser, byggestrøm, IT-udstyr, læge- og hospitalsudstyr osv. er bare noget af det som mindre virksomheder, håndværksmestrer, institutioner, hoteller, revisorer mv. sikrer mod tyveri og svind ved at mærke med DNA-mærkning. Hvad er DNA-mærkning? Se kort introvideo nedenfor. Dette erhvervs kit 100-mærkninger dækker minimum 100 ejendele. Advarende skiltning fås i mange størrelser. Se billederne til venstre.