Ved at bruge selectadna.dk accepterer du vores brug af: url som er beskrevet i vores politik om cookies.

I TV og Pressen

SelectaDNA's projekter og ikke mindst gode resultater har været interessant stof for de danske TV-, Radio- og skrevne presses nyhedsredaktioner, Se dem her...

100% fald i indbrud i DNA-mærket boligkvarter

Fældet af usynlig DNA-spray: Her bliver to kabeltyve anholdt

TV 2 Nyhederne var med, da to kabeltyve forsøgte at sælge stjålne kobberkabler på en skrotplads i Glostrup vest for København. TV 2 Nyhederne lå på lur, da to kabeltyve blev afsløret og anholdt, da de for fjerde gang på få dage kom for at få vejet kabler, de havde stjålet i Albertslund fra entreprenørvirksomheden MT Højgaard, på en skrotplads i Glostrup vest for København. Det var en helt ny såkaldt usynlig DNA-spray, der fældede kabeltyvene. - Det er vi rigtigt glade for. Det er normalt ikke tyverier, vi har så stor succes med. Men her lykkedes det, siger Jørgen Jensen, politikommissær ved Københavns Vestegns Politi til TV 2. Tyvene stjal kabler for i alt 400.000 kroner ved tyveriet hos MT Højgaard i Albertslund. Det, der førte til opklaringen, var en helt ny teknologi, som MT Højgaard bruger. MT Højgaard sprayer den usynlige væske på deres kabler. Når kablerne bliver belyst med ultraviolet lys, træder en række blå prikker frem. Det er klynger at små nikkelplader, og de små nikkelplader er en slags nummerplader, som kan ses med et mikoskop-kamera. Det gør at man kan spore kablerne tilbage til deres ejere. Dermed kunne det bevises, at de kabler, de to tyve kom for at veje på skrotpladsen i Glostrup, stammede fra MT Højgaard. - Når vi får det tilbage får vi mulighed for relativt hurtigt at genoptage vores arbejder, siger Esper Christophersen, divisionsdirektør i MIT Højgaard. Kabeltyverier er et stort problem for danske virksomheder - årligt får de stjålet kabler for 600 mio. kroner.

TV2 News 25. dec. 2016; Boligforening har ingen indbrud haft siden DNA mærkning

Station2 viser engelsk politi sænker cykeltyverier med SelectaDNA

Banedanmark anvender SelectaDNA til bekæmpelse af kabeltyverier

TVSyd på besøg hos borger der DNA-mærker sine ejendele

Go' aften Danmark dec. 2014: Tryg's forebyggelses chef viser hvordan SelectaDNA mærkning virker

TV2 Lorry, august 2014; SelectaDNA Spray installeret i danske supermarkedskæder

DR TV-Avisen; Borgere prøver DNA-mærkning som ekstra indbrudsforebyggelse

TV2 Fyn; Entreprenører og håndværksvirksomheder forebygger tyveri af maskiner og værktøj

DR NYHEDER; Rise kirker mærker sine værdier med SelectaDNA

tvs+ nyheder; Helt boligkvatér SelectaDNA mærkes og opsætter store advarselsskilte ved indkørsel til området

TV2 News, 11. feb. 2013, omtaler SelectaDNA mærkning, spray mm.

 

Relaterede produkter

SelectaDNA Hus/Lejl. Kit 25-mærkninger

SelectaDNA Hus/Lejl. Kit 25-mærkninger

SelectaDNA 25 mærknings kit forebygger indbrud og tyveri med op til 83%. 25 mærknings kittet til private eller mindre erhverv er designet til at mærke og beskytte minimum 25 ejendele. Antallet af mærkninger afhænger af hvor mange steder der bliver mærket på ejendelen. Der kan registreres 50 genstande i databasen. Mærker du flere vil politiet alligevel kunne finde tilbage til dig som ejer vha. den unikke DNA-kode.

SelectaDNA Erhvervs Kit 100-mærkninger

SelectaDNA Erhvervs Kit 100-mærkninger

Beskyt virksomhedens værdier med DNA-mærkning og skræm tyven væk! SelectaDNA 100 mærkningskit er egnet til mindre virksomheder, institutioner, børnehaver, skoler, håndværksvirksomheder mv. Mærker og beskytter minimum 100 ejendele. Skole pc'er, smartboards, håndværktøj, større maskiner, køreledninger, kabler, stilladser, byggestrøm, IT-udstyr, læge- og hospitalsudstyr osv. er bare noget af det som mindre virksomheder, håndværksmestrer, institutioner, hoteller, revisorer mv. sikrer mod tyveri og svind ved at mærke med DNA-mærkning. Hvad er DNA-mærkning? Se kort introvideo nedenfor. Dette erhvervs kit 100-mærkninger dækker minimum 100 ejendele. Advarende skiltning fås i mange størrelser. Se billederne til venstre.

SelectaDNA Erhvervs Kit 500-mærkninger

SelectaDNA Erhvervs Kit 500-mærkninger

Skole pc'er, smartboards, håndværktøj, større maskiner, køreledninger, kabler, stilladser, byggestrøm, IT-udstyr, læge- og hospitalsudstyr osv. er bare noget af det som større virksomheder, byggeentreprenører, kommuner, skoler, hospitaler mv. sikrer mod tyveri og svind ved at mærke med DNA-mærkning. Hvad er DNA-mærkning? Se kort introvideo nedenfor. Dette erhvervs kit 500-mærkninger dækker minimum 500 ejendele. Advarende skiltning fås i mange størrelse op til 1,5 m x 3,2 m bannere. Se billederne til venstre.

SelectaDNA Erhvervs Kit 1000-mærkninger

SelectaDNA Erhvervs Kit 1000-mærkninger

Skole pc'er, smartboards, håndværktøj, større maskiner, køreledninger, kabler, stilladser, byggestrøm, IT-udstyr, læge- og hospitalsudstyr osv. er bare noget af det som større virksomheder, byggeentreprenører, kommuner, skoler, hospitaler mv. sikrer mod tyveri og svind ved at mærke med DNA-mærkning. Hvad er DNA-mærkning? Se kort introvideo nedenfor. Dette erhvervs kit 1.000-mærkninger dækker minimum 1.000 ejendele. Advarende skiltning fås i mange størrelse op til 1,5 m x 3,2 m bannere. Se billederne til venstre.

SelectaDNA Trace Aerosol (150ml)

SelectaDNA Trace Aerosol (150ml)

Med SelectaDNA Trace 150 ml mærkes og beskyttes kabler og andre værdifulde metaller og uden dørs udstyr nemt (kun til udendørs brug).